Från generationer

En sömnad Familj

Tre generationer passionerade för mode, sömnad och design. Dona Marlete föddes sy, eller nästan. Hon lärde sitt hantverk till sina fyra döttrar, men bara Lucia följde i hennes fotspår. Lucia i sin tur inspirerade sin första dotter, Lanay, att skapa klänningar för hennes dockor. Från barnet spelar till den verkliga världen, idén om att evigt drömmen om många flickor, prinsessan Bröllop, kom upp. Och för oss alla brudar är prinsessor! Mer än bara ett enkelt foto, video, eller minne, känna magin i dig Stor Dag i egna händer!

Vår berättelse

Ett glob
alt brudmärke

Mini Noivas var buret av begreppet att brud kunde vara långt svalare. När företaget grundades 2014 var det en kreativ svälla av bloggare, fotografer, planerare, florister och modedesigners gör saker annorlunda.En förändring hände i bröllop, och brudar letade efter något mer autentiskt och verkligt för deras bröllopsdag.

Så vi öppnade en butik i en liten stad nära São Paulo / Brasilien. Vi invigde en ny trend bland brudar.Klänningarna var tillverkade, inte producerade.Och varje detalj var noga tänkt, från frisyr till tillbehör.Denna unika stil som den nya standarden för vad brud shopping skulle kunna vara!

Under 2019, letar efter nästa steg, flyttade vi till Sverige, redo att conqueer inte bara de skandinaviska hjärtan, men hela världen!

Vi kan inte vänta med att träffa dig & att göra din klänning varar för evigt.
Berätta din historia & låt oss vara lyckliga i alla sina dagar.

Vad vi gör

Mini Brud
Öppenhet i branschen

Designer &
Design

I modevärlden finns det två olika affärslägen: att driva ett varumärke och driva en personlig etikett. Driften av ett varumärke tillhör vanligtvis ett vinstmotiverat registrerat företag, medan en personlig etikett är mycket mindre i skala och drivs av mode snarare än vinst.

Produktion
Leveranskedjan

I dagens marknad, det finns två huvudsakliga typer av mode lägen: haute couture och ready-to-wear. Haute couture hänvisar till en designer exklusiva skapandet av specialanpassade kläder. Det är high-end mode, som varje produkt konstruerad för hand från början till.

Skapande &
Hantverk

Vi anser brudar bör kunna presentera sina unika och strålande skönhet för evigt. Hand i hand, vi kommer att gå igenom din egen personliga beställningsservice, med stöd av vår rikedom av erfarenhet av att skräddarsy, montering och dressing, se till att din Mini kommer att vara en exakt kopia av din egen.

Lycka
byggare

Som vittnen till kärlek, tror vi att bakom varje självsäker söt leende är beslutsam kärlek och djupt engagemang. Vi vet att du förtjänar den magnifika glädjen av kärlek, och vi tror att alla förtjänar kärlek, den mest värdefulla lyckan i världen.

Gratis Frakt

När du har mottagit din beställning kommer vi att göra dina produkter om 15-20 arbetsdagar.

Gratis Retur

Vi accepterar returer för nyköpta produkter inom 14 dagar från mottagningsdagen

Unik

Alla våra produkter är noggrant handgjorda och skräddarsydda för varje kund.

Fantastisk Kvalitet

Vi åtar oss att kvaliteten på våra produkter kommer att vara och alltid kommer att vara utmärkt.

Copyright © 2020 Mini Noivas. All Rights Reserved.