Från generationer

En sömnad Familj

Tre generationer med passion för mode, sömnad och design. Dona Marlete föddes med en nål i handen, eller nästan. Hon lärde ut sitt hantverk till sina fyra döttrar, men bara Lucia följde i hennes fotspår. Lucia i sin tur inspirerade sin första dotter Lanay att skapa klänningar för hennes dockor. Från barnets lekar till den verkliga världen, idén om allas flickors dröm, Bröllopsprinsessan, kom upp. Och för oss, alla brudar är prinsessor! Mer än bara ett enkelt foto, video, eller minne, håll din Stora Dags magi i dina egna händer!

Vår berättelse

Ett globalt brudmärke

Mini Noivas var buret av begreppet att bröllop borde vara mycket roligare. När företaget grundades 2014 var det ett kreativt sväll av bloggare, fotografer, planerare, florister och modedesigners gjorde saker annorlunda. En förändring hände i bröllopsvärlden och brudar letade efter något mer autentiskt och verkligt för deras bröllopsdag.

Så vi öppnade en butik i en liten stad nära São Paulo/Brasilien. Vi startade en ny trend bland brudar. Klänningarna är tillverkade för hand, inte producerade. Varje detalj var noga genomtänkt, från frisyr till tillbehör. Denna unika stil sätter en ny standard för vad brud shopping kunde vara och borde vara!

Vi vill verkligen träffa dig och föreviga din bröllopsklänning. 

Berätta din historia & låt oss vara lyckliga i alla våra dagar.

Vad vi gör

Mini Brud
Öppenhet i branschen

Designer &
Design

I modevärlden finns det två olika affärslägen: att driva ett varumärke och driva en personligt märke. Driften av ett varumärke tillhör vanligtvis ett vinstmotiverat registrerat företag, medan en personligt märke är mycket mindre i skala och drivs av en passion för mode snarare än vinst.

Produktion
Leveranskedjan

I dagens marknad, det finns två huvudsakliga typer av mode lägen: haute couture och ready-to-wear. Haute couture hänvisar till en designers exklusiva skapande av specialanpassade kläder. Det är high-end mode, varje produkt konstruerad för hand från början till.

Skapande &
Hantverk

Vi anser brudar bör kunna presentera sina unika och strålande skönhet för evigt. Hand i hand, vi kommer att gå igenom din egen personliga beställningsservice, med stöd av vår rikedom av erfarenhet av skrädderi, montering och dressing. Vi ser till att din Mini kommer att vara en exakt kopia av din egen.

Lyckobringare

Som vittnen till kärlek tror vi att bakom varje självsäkert sött leende är en beslutsam kärlek och djupt engagemang. Vi vet att du förtjänar den magnifika glädjen av kärlek, och vi tror att alla förtjänar kärlek, den mest värdefulla lyckan i världen.

Gratis Frakt

När du har mottagit din beställning kommer vi att göra dina produkter om 15-20 arbetsdagar.

Gratis Retur

Vi accepterar returer för nyköpta produkter inom 14 dagar från mottagningsdagen

Unik

Alla våra produkter är noggrant handgjorda och skräddarsydda för varje kund.

Fantastisk Kvalitet

Vi åtar oss att kvaliteten på våra produkter kommer att vara och alltid kommer att vara utmärkt.

Copyright © 2020 Mini Noivas. All Rights Reserved.